Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Αναστόπουλος: «Το βλέμμα μας μόνο στον Ολυμπιακό»

Αναστόπουλος: «Το βλέμμα μας μόνο στον Ολυμπιακό»
Παρά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αυτή την στιγμή έχουν στο μυαλό τους μόνο τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα σύνολο που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα του πρωταθλήματος και πως έχει «βάθος» στον πάγκο για όλες τις θέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου στην κάμερα της Nova:

Για τον ΟΦΗ:

«Παρόλο που είμαστε μια νέα ομάδα, σιγά- σιγά βελτιωνόμαστε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το στόχο που από την αρχή της χρονιάς την έχουμε κάνει και παρά τις δυσκολίες που είχαμε».


Για τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας:

«Πλέον οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων έχουν μικρύνει. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό που έχει ένα προβάδισμα έναντι των άλλων ομάδων, οι υπόλοιπες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι και αυτό μας γεμίζει με δύναμη και αποδεικνύεται ότι κανένα παιχνίδι εκ των προτέρων δεν έχει κριθεί».

Για το αν έχει αδυναμίες ο Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πως είπα και προηγουμένως είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές, έχει βάθος στον πάγκο, είναι καλή ομάδα, υπερέχει έναντι των υπολοίπων, θα το αντιμετωπίσουμε σαν ένα παιχνίδι που πάμε να παίξουμε μπάλα, θα το ευχαριστηθούμε, ο κόσμος που θα έρθει να χαρεί και αυτός και από κει και πέρα κλείνοντας αυτή την τετράδα, έρχεται μια νέα τετράδα, τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία θα είναι μέσα στο γήπεδό μας, με ομάδες που έχουμε τον ίδιο στόχο δηλαδή το Λεβαδειακό, τη Βέροια, τα Γιάννενα και τον Πανθρακικό. Αν εξαιρέσουμε τα Γιάννενα που είναι εκτός έδρας, τα υπόλοιπα τα έχουμε εδώ, οπότε η επόμενη τετράδα θα είναι σημαντική και θα μας δείξει τι ακριβώς μπορούμε να πετύχουμε».

Για το στόχο της ομάδας του Ηρακλείου:

«Ο στόχος είναι από την αρχή προγραμματισμένος σε όλους μας. Δεν ονειροβατούμε. Από την αρχή έχουμε πει όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο γρήγορα γίνεται αυτό, αλλά εμάς φιλοσοφία είναι από την τετράδα που είπαμε είναι σημαντική και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή την στιγμή υπάρχει Ολυμπιακός, εκεί έχουμε στρέψει το ενδιαφέρον μας, εκεί έχουμε στρέψει το βλέμμα μας για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με την Βέροια, είναι ένα άλλο παιχνίδι».

Για το περσινό παιχνίδι που είχε λήξει 2-2:

«Σε κάποια παιχνίδια βρήκαμε τον Ολυμπιακό όχι σε καλή μέρα όπως για παράδειγμα πέρσι που φέραμε ισοπαλία, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα γιατί ο ΟΦΗ όπου και αν παίζει στοχεύει στη νίκη. Επειδή όμως δεν παίζουμε μόνοι μας και ειδικά αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ξέρουμε τι δυνατότητες έχει ο Ολυμπιακός, αλλά και πόσο δύσκολη έδρα είναι το Καραϊσκάκη, εμείς πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μόνο να κερδίσουμε».

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και καθοριστικό, ενδεχομένως σε μια νίκη του Ολυμπιακού και συμπληρώνοντας έξι πόντους μπαίνει πλέον πολύ γερά στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και θα τα παίξει όλα για όλα με την Σάλκε. Βασική όμως προϋπόθεση είναι να κερδίσει την Μονπελιέ, το οποίο θα είναι δύσκολο και δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής που έγινε στην Γαλλία, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και δεν θέλει υποτίμηση η Μονπελιέ γιατί μπροστά έχει γρήγορους παίκτες οι οποίοι μπορούν να σου κάνουν ζημιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: