Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Οι ορκωτοί λογιστές, ο Βιντιάδης και το χιλιάρικο…!!

Οι ορκωτοί λογιστές, ο Βιντιάδης και το χιλιάρικο…
Ο Ανδρέας Δημητρέλος πρέπει να είναι από τη φύση του αισιόδοξος άνθρωπος. Εδώ και τρεις μήνες εκφράζει σταθερά την άποψη ότι ο Βιντιάδης θα μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Το λέει στους δημοσιογράφους, το λέει και στους παίκτες ζητώντας τους να κάνουν υπομονή.

Κάτι που να μην το ξέρουν πια οι κύριοι Βιντιάδης και Χάρις, δεν υπάρχει. Τρεις μήνες και παραπάνω όλα έχουν γίνει φύλλο και φτερό. Κατά συνέπεια οι ορκωτοί λογιστές που αντί να μπουν στο λογιστήριο της ΠΑΕ μπήκαν στα γραφεία του Βιντιάδη στην Αθήνα, δημιουργούν ερωτηματικά.
Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.
Τους περίμεναν στα Σπάτα και πήγαν στα γραφεία του Βιντιάδη! Προφανώς υπάρχει λάκκος στη φάβα.

Το ενδιαφέρον του Έλληνα εφοπλιστή δεν είναι προϊόν φαντασίας ή εφεύρημα του Δημητρέλου για να αποφύγει τα χειρότερα.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν πως ο Βιντιάδης μόνος του δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να σηκώσει το βαρύ φορτίο των χρεών της ΠΑΕ είτε αυτά είναι τριανταπέντε είτε εικοσιεννιά αν ο Κιθ Χάρις ή κάποιος άλλος συμπαίκτης δεν του εξασφαλίσουν χρηματοδότηση.

Η είσοδος στην ΠΑΕ πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα χωρίς να δίνεται μια σοβαρή εξήγηση για τους λόγους των αναβολών.
Ορκωτοί λογιστές που «ξεσκονίζουν» βιβλία μιας επιχείρησης στην έδρα του υποψήφιου αγοραστή της, είναι πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση.

Υποψήφιοι επενδυτές που αφήνουν την… επένδυση να απαξιώνεται αποτελούν επίσης ενδιαφέρουσα κατάσταση.

Πιο απλά: Οι παίκτες της ΑΕΚ αποφάσισαν να μην πάνε στο ξενοδοχείο ώστε να μοιραστούν τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν. Μιλάμε για σκάρτο χιλιάρικο.

Ένας από τους ορκωτούς που βρίσκονται στο γραφείο του Βιντιάδη ας του προτείνει να δώσει εκείνος το χιλιάρικο για να αποφύγει η υποψήφια επένδυσή του την ξεφτίλα. Κι αν δεν μπορούσε να ρισκάρει την… αποδέσμευση του ποσού ας το δάνειζε βρε αδελφέ…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: