Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Πωλείται όπως είναι, ντεφορμαρισμένος!!

Πωλείται όπως είναι, ντεφορμαρισμένος
Βαρύ είναι το κλίμα για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες στη Σεβίλλη, ο οποίος διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, με την ομάδα να σχεδιάζει να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, οι Ανδαλουσιάνοι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν άλλο τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς μετά τον τραυματισμό του δεν αποδίδει στις προπονήσεις τα αναμενόμενα, ενώ έχει προσθέσει και παραπανίσια κιλά.

Έτσι η διοίκηση της Σεβίλλης είναι έτοιμη να δεχτεί προσφορές για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να απαλλαγεί και από το συμβόλαιό του, των τριών εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Ο Ρέγιες επέστρεψε φέτος, ύστερα από οχτώ χρόνια, στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, ωστόσο έχει αγωνιστεί μόλις 155 λεπτά κι έχει πετύχει ένα γκολ στις 23 εμφανίσεις του με την ομάδα.

Τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του παίκτη επιβεβαίωσε και ο προπονητής της ομάδας Μίτσελ: «Πρέπει να βρει τον καλό του εαυτό. Εμείς τον καθοδηγούμε, του παρέχουμε όση βοήθεια μπορούμε, αλλά είναι στο δικό του χέρι τελικά να βάλει την καριέρα του σε ανοδική τροχιά και πάλι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: