Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Μουρίνιο: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ»

Μουρίνιο: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε κακό ξεκίνημα φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, τα αποδυτήρια των «μερένχες» έγιναν κάποια στιγμή… μύλος, ο Κριστιάνο δήλωσε δυστυχισμένος και η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο υπέβοσκε από την πλευρά ορισμένων ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί, όπως διαβεβαίωσε στα ισπανικά μέσα.

Ο «Μου» αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο το επάγγελμα του επηρεάζει την προσωπική του ζωή: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ, είμαι πολύ περισσότερο αγαπητός στην ομάδα από ό,τι πιστεύει ο κόσμος. Υπάρχουν πάντως στιγμές που σε κοινωνικό επίπεδο βιώνεις στιγμές άγχους. Όταν ο γιος σου σού ζητάει να μην πάει στο σχολείο για να είναι ήρεμος, ή όταν οι γυναίκα σου θέλει να μείνεις στο αυτοκίνητο για να μπορέσει να ψωνίσει με την ησυχία της. Είναι το τίμημα για να κάνω τη δουλειά που αγαπώ», τόνισε ο «Special One».

Ο προπονητής των «μερένχες» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επαγγελματικό του μέλλον: «Στο επάγγελμα αυτό είναι απαραίτητο να ταξιδεύεις και να βρίσκεις νέες προκλήσεις. Στόχος μου ήταν να κοουτσάρω στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και το κατάφερα. Ακόμα δεν ξέρω ακόμα θα είναι το επόμενο βήμα όταν τελειώσω από την Ρεάλ Μαδρίτης», κατέληξε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: