Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Περπέρογλου: «Καλύτεροι στη συνέχεια»

Περπέρογλου: «Καλύτεροι στη συνέχεια»
Στην σπουδαιότητα της νίκης του Ολυμπιακού επί της Τσεντεβίτα -για πρακτικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους- στάθηκε ο Στράτος Περπέρογλου μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Ο 28χρονος διεθνής τόνισε ότι η ομάδα έχει άγχος και πίεση, μετά τις ήττες από Εφές και Ζαλγκίρις, και αυτό θα πρέπει να προσπαθήσει το αποβάλλει ενόψει του ματς με την Αρμάνι, με σκοπό να παρουσιαστεί καλύτερη.

«Ήμασταν πάρα πολύ αγχωμένοι σήμερα. Το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα ήταν για εμάς τελικός καθώς αν χάναμε αυτομάτως θα μειώνοντας οι πιθανότητες μας για πρόκριση στο Top 16. Το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε τη νίκη και αυτό βελτιώνει την ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας», είπε ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» και σχολίασε για το επόμενο παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο:

«Ελπίζω να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δίνουμε έναν αγώνα μακριά από την έδρα μας, με αντίπαλο μια ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε πιο απελευθερωμένα. Να κάνουμε τα σουτ που πρέπει να κάνουμε. Είχαμε δύο άτυχα αποτελέσματα με την Εφές Αναντολού και την Ζαλγκίρις Κάουνας. Κάναμε κακές εμφανίσεις και αυτό έφερε έξτρα πίεση στην ομάδα. Όμως αυτό είναι κομμάτι του πρωταθλητισμού και με αυτό θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε και να δουλεύουμε. Με την Αρμάνι πρέπει να είμαστε πιο απελευθερωμένοι και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: