Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Έτοιμος για «μάχη» ο Αντσελότι!!

Έτοιμος για «μάχη» ο Αντσελότι
Δύσκολη θεωρεί την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Σεντ Ετιέν ο Κάρλο Αντσελότι. Οι Πρωτευουσιάνοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στο γαλλικό πρωτάθλημα, τρεις βαθμούς πάνω από την Τουλούζ και παραμένουν αήττητοι μετά από δέκα αγωνιστικές.

Ο Ιταλός τεχνικός της Παρί δε θέλει σε καμία των περιπτώσεων η ομάδα του να υποτιμήσει το σύνολο του Κριστόφ Γκαλτιέ.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι φοβόμαστε, αλλά σεβόμαστε στη Σεντ Ετιέν. Πρόκειται για μια καλή ομάδα με καλή φόρμα αυτή τη στιγμή, η οποία διαθέτει ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι», τόνισε και συνέχισε:

«Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις και να παραμείνομε στην κορυφή».

Ο 53χρονος τεχνικός δε θέλει η ομάδα του να αφήσει τον αντίπαλο να βγάλει κόντρα επιθέσεις και επισημαίνει την ποιότητα των αντιπάλων επιθετικών , όπως οι Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Μπραντάο.

«Πρέπει να αποφύγουμε την κόντρα επίθεση τους. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε χαρακτήρα. Καλό θα είναι να συνεχίσουμε έτσι και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.

Η προσοχή μας θα είναι στραμμένη και στους Ομπαμεγιάνγκ και Μπραντάο που έχουν την εμπειρία και χαρίζουν στο σύνολο τους μεγάλο βάθος.

Σαν ομάδα παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και για αυτό περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι. Φυσικά και θα είμαστε αυτοί που χρειάζεται στην άμυνα.

Όπως και να έχει κάθε αντίπαλος που έρχεται να αγωνιστεί εδώ , παίζει δυναμικά και αυτό μάλλον θα αντιμετωπίσουμε και τώρα
», συμπλήρωσε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: