Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ξετρελάθηκε με Ελ Σαράουι ο Μουρίνιο!!

Ξετρελάθηκε με Ελ Σαράουι ο Μουρίνιο
Την προσοχή του Ζοσέ Μουρίνιο έχει τραβήξει ο Στεφάν Ελ Σαράουι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Tuttosport» γράφει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον αιγυπτιακής καταγωγής Ιταλό και προσπαθήσει να πείσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον πάρει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκείνο που έχει ξετρελάνει τον 49χρονο προπονητή είναι εκτελεστική δεινότητα του νεαρού επιθετικού (επτά γκολ σε δέκα αγωνιστικές), η ικανότητά του να παίζει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και ως εξτρέμ. Επίσης, οι κινήσεις του με ή χωρίς την μπάλα και γενικότερα η τεχνική του αρτιότητα.

Πριν από τρεις μήνες ο Ελ Σαράουι ανανεώσει μέχρι το 2017 το συμβόλαιό του με τη Μίλαν και παραμένει άγνωστο τι θα απαντήσουν οι παράγοντες του ιταλικού συλλόγου, αν φτάσει μία πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που έχει πολλά ακόμα να προσφέρει σε αυτή την ομάδα.

Οι «ροσονέρι» βρίσκονται ήδη στο -17 από την κορυφή της βαθμολογίας στη χώρα τους, έχοντας χάσει κάθε επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Κάθε καλή οικονομικά πρόταση εξετάζεται σοβαρά, ενώ οι Ισπανοί φέρονται να σκέφτονται να προτείνουν ως έμψυχο αντάλλαγμα μέχρι το τέλος της σεζόν τον Μαρσέλο που αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: