Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ρόμπιν, έτοιμος;

Ρόμπιν, έτοιμος;
Οχτώ χρόνια, 227 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 132 γκολ, μπαίνουν στην άκρη.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, φοράει πλέον άλλη φανέλα.

Και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, ντύνεται.. πρωταγωνιστής στο «Θέατρο των Ονείρων», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ! Δύσκολη αποστολή για τη Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Γουέστ Χαμ, δοκιμασίες για Τσέλσι κα Λίβερπουλ κόντρα σε Σουόνσι και Νιούκαστλ αντίστοιχα.

Ήταν το μεγάλο «μπαμ» της θερινής μεταγραφικής περιόδου και η 10η «στροφή» του πρωταθλήματος τον φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα προσπαθήσει για το καλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα πρέπει να πληγώσει την Άρσεναλ, με της οποίας τη φανέλα αγωνιζόταν από το 2004 μέχρι το φετινό καλοκαίρι.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τη νίκη (3-2) επί της Τσέλσι, την περασμένη Κυριακή, κατάφερε να μειώσει στον πόντο τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Ασφαλώς, η νίκη και στο ματς με την Άρσεναλ είναι μονόδρομος μαζί με… προσευχές για «γκέλα» της Τσέλσι στην έδρα της Σουόνσι, αργότερα μέσα στην ημέρα.

Οι «μπλε», μετά την πρόκριση – εκδίκηση επί των «κόκκινων διαβόλων» στο Capital One Cup, φιλοξενούνται στο «Liberty Stadium» από τη φορμαρισμένη Σουόνσι που μεσοβδόμαδα απέκλεισε τη Λίβερπουλ, κερδίζοντας με 3-1 στο «Άνφιλντ»!

Εκεί θα ταξιδέψει το απόγευμα της Κυριακής η Νιούκαστλ που αντιμετωπίζει τους «κόκκινους» του Μπρένταν Ρότζερς για το πρωτάθλημα, μια εβδομάδα μετά την αγχωτική νίκη (2-1) επί της Γουέστ Μπρομ.

Όσον αφορά τη Μάντσεστερ Σίτι, αυτή έχει δύσκολη εξόρμηση στο Λονδίνο και το «Άπτον Παρκ», κόντρα στη Γουέστ Χαμ του Σαμ Άλαρνταϊς. Μάλλον εύκολη αποστολή έχει η Τότεναμ απέναντι στη Γουίγκαν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 3/11 (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (14:45)
Φούλαμ – Έβερτον
Νόριτς – Στόουκ
Σάντερλαντ – Άστον Βίλα
Σουόνσι – Τσέλσι
Τότεναμ – Γουίγκαν
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή 4/11

ΚΠΡ – Ρέντινγκ (15:30)
Λίβερπουλ – Νιούκαστλ (18:00)

Δευτέρα 5/11

Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον (22:00)



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: