Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις»

«Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις»
Ο ΚΑΟΔ φιλοξενείται την Κυριακή (9/12, 12:00) από τον Κολοσσό στη Ρόδο για την ένατη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο τεχνικός των Δραμινών, Γιώργος Καλαφατάκης, εξήγησε πως αυτό που θέλει από τους παίκτες του είναι μία καλή εμφάνιση.

Ο Έλληνας κόουτς βέβαια αναγνώρισε πως οι αντίπαλοι έχουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, όμως η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση αυτή.

«Οι δύο ομάδες έχουμε παρόμοια πορεία. Ξεκινήσαμε δυνατά και το τελευταίο διάστημα είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα που χάλασαν την εικόνα μας. Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να προσπαθήσουν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις. Αν αυτό γίνει θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ δύσκολο, μια και η Ρόδος τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί σαν μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του προπονητή της Δράμας.

Από την πλευρά των παικτών του ΚΑΟΔ, ο Κέβιν Πάλμερ, σχολίασε για το επικείμενο ματς με τους «θαλασσί»: «Προερχόμαστε από μία ήττα στην έδρα μας που μας πείραξε πολύ. Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα και θέλουμε βελτιώνοντας τα λάθη που κάναμε να παρουσιαστούμε δυνατοί και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το βασικότερο για μας αυτήν την στιγμή. Αν το καταφέρουμε θα έλθουν και τα αποτελέσματα που μας έλειψαν τις τελευταίες αγωνιστικές. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και έχουμε τις δυνατότητες που θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε την θέση μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: