Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Χάνει ο ΠΑΣ σε… λίμνη;

Χάνει ο ΠΑΣ σε… λίμνη;
Ποιος είπε ότι ο ΠΑΣ έπαιζε εκτός έδρας;

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στην Κέρκυρα γέμισε το γήπεδο νερά και οι Γιαννιώτες ως δεδομένα πιο έμπειροι σε… λίμνες, «έπνιξαν» τους γηπεδούχους με 2-0.

Η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής ήταν άκρως επεισοδιακή, καθώς εκτός από την εικοσάλεπτη καθυστέρηση της έναρξης, η σφοδρή κακοκαιρία οδήγησε στο 28’ σε διακοπή ενός τετάρτου.

Οι Γιαννιώτες έδειξαν ότι ακόμα και σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο παραμένουν μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες. Ο ΠΑΣ πήρε μία σπουδαία νίκη με τα γκολ των Λίλα (49’) και Ντε Βινσέντι (63’), παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Πάντου στο 56’.

Στον αντίποδα η Κέρκυρα αισθάνεται άτυχη, καθώς είχε ευκαιρίες να πετύχει και αυτή γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε στο διάστημα που πίεσε, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε και το ότι ο αντίπαλός της έμεινε με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.



Το παιχνίδι από την αρχή του ήταν επεισοδιακό, καθώς λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών καθυστέρησε η έναρξή του για περίπου είκοσι λεπτά. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, ωστόσο, κάτι τέτοιο ήταν εξαιρετικά δύσκολο εξαιτίας του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου. Στο 28ο λεπτό ο διαιτητής Κομίνης αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι, εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής και των ισχυρών ανέμων. Οι δύο ομάδες επέστρεψαν μετά από 15 λεπτά και ο αγώνας συνεχίστηκε σε ακόμη πιο βαρύ τερέν. Την ευκαιρία του αγώνα έχασε η Κέρκυρα στο 37’ με τον Τσοκάνη να πιάνει την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ζουμπουλάκη, με τη μπάλα, όμως, να μην του κάνει το χατίρι και να περνάει ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο, με τον ΠΑΣ στο 49’ να ανοίγει το σκορ με τον Λίλα να επιχειρεί ένα σουτ έξω από την περιοχή και τον αέρα να αλλάζει πορεία στη μπάλα, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Αναστασόπουλου. Η Κέρκυρα πίεσε για την ισοφάριση, με τις ελπίδες να αναπτερώνονται μετά την αποβολή του Πάντου στο 56’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, παρά τον παίκτη λιγότερο οι Γιαννιώτες έκαναν το 2-0 στο 63’ με τον Ντε Βινσέντι να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στην άμυνα της Κέρκυρας και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι Φαίακες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, το σουτ, όμως, που επιχείρησε στο 68’ ο Καραλής, απέκρουσε αρχικά ο Φεγκρούς και στη συνέχεια η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση για τους γηπεδούχους, με το 2-0 να παραμένει και να δίνει μία μεγάλη νίκη στον ΠΑΣ.





Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Λεόν (56’ Διαμαντόπουλος), Έντερ, Κοντοδήμος, Τσοκάνης (61’ Καραλής), Ζουμπουλάκης, Βασιλόγιαννης (84’ Σίμωσης)

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Κρητικός, Τσουμάνης, Γκούμας

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (54’ Βίλα), Ντε Βινσέντι (90’ Αυγενικού), Γεωργίου (64’ Κεϊτά), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης

Στον πάγκο: Ταμπάσης, Οικονόμου, Γιάκος, Νικλητσιώτης



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: