Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Μπενίτεθ: «Πρέπει να νικήσουμε»

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι θέλει κόντρα στη Σάντερλαντ ο Ράφα Μπενίτεθ, ώστε να καταφέρει η ομάδα του να μειώσει την απόσταση από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Οι «μπλε» έχουν μείνει μακριά από τις νίκες για επτά σερί ματς στο πρωτάθλημα και έχουν υποχωρήσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το -10 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την «εξάρα» επί της Νόρτζελαντ, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να κάνει… σεφτέ και εντός των συνόρων, κάτι που αν συμβεί θα δώσει τη δυνατότητα στους Κυπελλούχους Αγγλίας να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Σίτι.

«Αυτό που σκέφτομαι είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να νικήσουμε τη Σάντερλαντ και αν συμβεί αυτό τότε υα μειώσουμε την απόσταση από μία εκ των δύο ομάδων του Μάντσεστερ. Ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα και να μην καθυστερήσει άλλο. Έχουμε ακόμα πιθανότητες για κάτι καλό, αρκεί να ξεκινήσουμε να νικάμε» ήταν τα λόγια του Ράφα Μπενίτεθ.



πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: