Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Μισό χαμόγελο για «Φέργκι»


Μισό χαμόγελο για «Φέργκι»
Πιθανή είναι η συμμετοχή του Τομ Κλέβερλι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, αφού ο Άγγλος μέσος θα υποβληθεί σε ακτινογραφία το απόγευμα της Παρασκευής για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ποιοι προπονήθηκαν και ποιοι όχι στις εγκαταστάσεις της Γιουνάιτεντ!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε πως ο Τομ Κλέβερλι θα περάσει από εξετάσεις και θα βγάλει ακτινογραφίες για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε στη γάμπα στο ματς κόντρα στην Κλουζ, την Τετάρτη, και είναι αμφίβολος για το ματς κόντρα στη Σίτι.

Σε περίπτωση απουσίας του Κλέβερλι, οι Ντάρεν Φλέτσερ, Φιλ Τζόουνς και Μάικλ Κάρικ έχουν αυξημένες πιθανότητες να αποτελέσουν την τριάδα στο κέντρο.

Την ίδια ώρα, οι Νάνι και Αντόνιο Βαλέντσια δεν προπονήθηκαν με τον Φέργκιουσον να δηλώνει πως «είναι μερικές εβδομάδες μακριά από την επιστροφή» τους. Όσον αφορά τους Σίνζι Καγκάβα και Νεμάνια Βίντιτς και οι δύο άσοι προπονήθηκαν την Παρασκευή το πρωί, αλλά η συμμετοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη. «Μάλλον θα είναι έτοιμοι για το ματς με τη Σάντερλαντ», ήταν τα λόγια του Σκωτσέζου τεχνικού για τον Σέρβο αμυντικό και τον Ιάπωνα μέσο.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: