Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Τα παιδιά μου παίζουν καλύτερα»

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και το -5 της Παρί Σεν Ζερμέν από την κορυφή, έχουν κάνει τα αποδυτήρια να χωριστούν σε δύο ομάδες. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε ξανά τη διαφορά.
Με κοντά στα 300 εκατ. ευρώ σε δύο χρόνια για μεταγραφές οι Παριζιάνοι δεν μπορούν ούτε φέτος να καθιερωθούν στην πρώτη θέση της Ligue1 και εκτός από την λογική μουρμούρα του κόσμου για τα αποτελέσματα, γκρίνες υπάρχουν και στα αποδυτήρια για τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός πέρυσι πήρε τα ηνία από τα χέρια του Αντουάν Κομπουαρέ και δεν κατάφερε να κατακτήσει το Championnat, και αν η Παρί συνεχίσει σε τέτοιο ρυθμό δεν θα το κάνει ούτε φέτος. Το κάζο βέβαια, θα είναι πολύ πιο μεγάλο.

Το κλίμα στην ομάδα κάθε άλλο παρά καλό είναι, με τα αποδυτήρια να έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες: τους Γάλλους και τους πρώην παίκτες της Serie A. Οι «ντόπιοι» κατηγορούν τον Καρλέτο για το ότι προτιμάει να επιλέγει για την 11άδα καθαρά αυτούς που έχουν ιταλικό παρελθόν και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, κάπου εκεί ήρθε η παρέμβαση του Ιμπρα.

Ο Σουηδός -που αν δεν υπήρχε αυτός η Παρί πιθανότατα θα ήταν στην 10η θέση- κατά τη διάρκεια του αγώνα της 14ης αγωνιστικής κόντρα στην Τρουά τα πήρε στο κρανίο με τους Γάλλους συμπαίκτες του και ζήτησε να παίξουν λίγο μπάλα. «Ακόμα και τα παιδιά μου παίζουν καλύτερα» ήταν η ατάκα του Ζλάταν, που μπορεί να ξύπνησε τους υπόλοιπους και ο αγώνας να έληξε 4-0, όμως η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι...
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: