Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Πράσινο» το ντέρμπι στους Νέους!!

«Πράσινο» το ντέρμπι στους  Νέους
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του… πρώτου ντέρμπι «αιωνίων» για το τρέχον αγωνιστικό διήμερο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η ομάδα Νέων των «πράσινων», επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και μείωσε στους δύο τους βαθμούς διαφοράς από την κορυφή. Από κοντά παρακολούθησε την αναμέτρηση και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του στο πρώτο μέρος και με κεφαλιά του Ρισβάνη στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μουζακίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στον Παναθηναϊκό με σουτ που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησαν την κατάσταση και μάλιστα, κατάφεραν να βρεθούν αρκετές φορές στα καρέ του Αναγνωστόπουλου. Αφού, λοιπόν, ο Ιωαννίδης αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο των «πράσινων», ανατράπηκε από αυτόν στο 75’ και αναλαμβάνοντας την εκτέλεση από την άσπρη βούλα, ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό.

Με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο, θα έπαιρνε τη νίκη ο Παναθηναϊκός. Στο 88ο λεπτό, ο Σωτηράκος «γκρέμισε» τον Γιαννιτσάνη μέσα στην περιοχή και ο δεύτερος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από τα έντεκα βήματα για το τελικό 2-1.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση των Νέων, κάνοντας την εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ κάθισε δίπλα στον Χουάν Ραμόν Ρότσα που βρίσκεται δίπλα στα «παιδιά» του σε κάθε παιχνίδι, ενώ παρών ήταν και ο Κώστας Ελευθεράκης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: