Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Δύσκολο ματς κόντρα σε έμπειρη ομάδα»


«Δύσκολο ματς κόντρα σε έμπειρη ομάδα»
Ο Ίκαρος φιλοξενείται από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών με τον τεχνικό της ομάδας της Καλλιθέας, Δημήτρη Πρίφτη να στέκεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διάρκεια της προετοιμασίας λόγω των απουσιών των Κυρίτση και Στρναντ.

Ο Έλληνας κόουτς επιπλέον ανέφερε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό κόντρα στους «κίτρινους» καθώς οι γηπεδούχοι είναι μία έμπειρη ομάδα

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο μια έμπειρη ομάδα, η οποία αναζητά βαθμούς», ανέφερε ο κόουτς του Ικάρου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συμπλήρωσε: «Τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας ήταν ανασταλτικά στην προετοιμασία μας γι αυτό το ματς, καθώς θα αγωνισθούμε με σημαντικές απουσίες. Για μας είναι σημαντικό να αντεπεξέλθουμε στην πιεστική άμυνα του Άρη, δίχως να κάνουμε λάθη, έχοντας συγκέντρωση και καλές αποφάσεις».

Από την πλευρά του ο Ζόραν Βρκιτς, σχολίασε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για όλους μας και δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους. Θα πρέπει να μπορέσουμε να βρούμε την συγκέντρωση που είναι απαραίτητη σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ιδίως απέναντι σε μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες, όπως είναι ο Άρης. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, όπως στον αγώνα με τον Κολοσσό και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση».

Αγωνιστικά, ο Ίκαρος αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής για τη Θεσσαλονίκη, με απόντες τον τραυματία Αλέξη Κυρίτση και τον Νέιτς Στρναντ ο οποίος βρίσκεται στη Σλοβενία μετά το χαμό της συζύγου του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: