Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Θέλει να πάρει το αίμα του πίσω ο Ράφαελ!!


Θέλει να πάρει το αίμα του πίσω ο Ράφαελ
Ένεση ψυχολογίας θα είναι η νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο προσεχές ντέρμπι των Eastlands, σύμφωνα με τον Ράφαελ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Etihad», προκειμένου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος αυτοπεποίθησης από τις δύο περσινές ήττες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγούνται με τρεις βαθμούς των «πολιτών», στον βαθμολογικό πίνακα και ο Ράφαελ ξεκαθάρισε ότι το θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση κόντρα στους αιώνιους αντιπάλους τους θα ενίσχυε την σιγουριά των παικτών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Αν μεγαλώσει η βαθμολογική απόσταση από τη Σίτι, οι παίκτες της θα αγχωθούν και θα γίνει ακόμη πιο εύκολο για εμάς. Θέλουμε να πάρουμε πίσω τον τίτλο της προηγούμενης σεζόν μετά από τον τρόπο που το χάσαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να το δεχτούμε. Κοιτάζαμε ο ένας τον άλλον και αναρωτιόμασταν πως έγινε αυτό», σημείωσε αρχικά ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Δεν πρέπει να αμυνθούμε όπως κόντρα στην Ρέντινγκ, γιατί σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα. Είναι το μεγαλύτερο τεστ της σεζόν αυτό για εμάς».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: