Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Στο Μιλανέλο ο Ζέεντορφ!!


Στο Μιλανέλο ο Ζέεντορφ
Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Μίλαν το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Κλάρενς Ζέεντορφ βρέθηκε στο «Μιλανέλο» για να μιλήσει και να εμψυχώσει τους παλιούς συμπαίκτες του. Τα Μέσα Ενημέρωσης, πάντως, έκαναν λόγο για πιθανή συζήτηση ανάμεσα στον παίκτη και τη διοίκηση, με θέμα την επιστροφή του Ολλανδού στους «ροσονέρι».

Αγωνίστηκε για 10 χρόνια στη Μίλαν, κερδίζοντας σχεδόν τα πάντα. Το καλοκαίρι, θέλοντας να αλλάξει περιβάλλον, αποφάσισε να αποχωρήσει, μεταναστεύοντας στη Βραζιλία, όπου συνεχίζει την καριέρα του. Ο Κλάρενς Ζέεντορφ, ωστόσο, ποτέ δεν έκρυψε τους ιδιαίτερους δεσμούς που τον συνδέουν με τους «ροσονέρι», κάτι που αποδείχτηκε το πρωί της Παρασκευής.

Ο Ολλανδός μέσος επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Μίλαν, προκειμένου να συνομιλήσει με τους παλιούς συμπαίκτες του και να τους συγχαρεί για την πρόκριση στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον ο Ζέεντορφ έδωσε τις ευχές του για τα επόμενα παιχνίδια των «ροσονέρι» στο πρωτάθλημα.

Η επίσκεψη αυτή «πυροδότησε» τις φήμες που θέλουν τον Ολλανδό να προτίθεται να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα, προκειμένου να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη, μεταβατική χρονιά. Δεν έχουν περάσει, εξάλλου, πολλές μέρες από τότε που ο ίδιος ο Ζέεντορφ δήλωσε πως είναι στη διακριτική ευχέρεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον οποίον διατηρεί άριστες σχέσεις, να τον καλέσει πίσω για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ξανά στην ομάδα του Μιλάνου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: