Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Μόνο κέρδος θα έχουμε με Ρεάλ»

«Μόνο κέρδος θα έχουμε με Ρεάλ»
Ο προπονητής της Βαγιαδολίδ, Μίροσλαβ Τζούκιτς επισημαίνει ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο σημερινό μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι του «Χοσέ Θορίγια». «Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε παρά μόνο να κερδίσουμε», τονίζει.

Ο τεχνικός των «μοβ» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής εν όψει του αγώνα με τους πρωταθλητές Ισπανίας υποστήριξε ότι δεν έχει καταστρώσει κάποιο ειδικό πλάνο για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο ίδιος τονίζει ότι το σύνολο του θα παραμείνει πιστό στο στιλ παιχνιδιού που έχει μέχρι τώρα, σε μια έδρα από την οποία μόνο η Μπέτις έχει περάσει με νίκη.

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα όταν θα έχουμε την κατοχή της μπάλας αν είναι είμαστε προετοιμασμένοι ότι δε θα έχουμε υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας», δήλωσε.

Στη συνέχεια ο Τζούκιτς έπλεξε το εγκώμιο της «βασίλισσας»: «Μπορούν να σε σκοτώσουν ανά πάσα στιγμή. Είναι πιθανό να κάνεις το παιχνίδι της ζωής σου και να πετύχουν δύο τέρματα και να σε κερδίσουν. Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε οποιονδήποτε στη μέρα μας και πρέπει να βρεθούμε στη μέρα μας για να κερδίσουμε τη Ρεάλ.

Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε. Οι φίλαθλοι θα είναι στο πλευρό μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είμαστε πολύ ενωμένοι με τους φιλάθλους μας που βοηθάνε καθοριστικά, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, και είναι μια ευκαιρία για εμάς να δούμε αν μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα ίσα
», συμπλήρωσε ο 46χρονος τεχνικός της Βαγιαδολίδ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: