Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κάρντιφ για Πρέμιερ!!

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς, ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις η Κάρντιφ δύσκολα θα χάσει το «τρένο» της ανόδου. Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ, η ομάδα του Μάλκολμ ΜακΚάι πέρασε νικηφόρα από το «Ίγουντ Παρκ» με το εμφατικό 4-1 επί της Μπλάκμπερν να τις δίνει «αέρα» τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Κρίσταλ Πάλας και οκτώ από την τρίτη Λέστερ.
Οι Ουαλοί κατάφεραν να πετύχουν την 5η τους νίκη στα 6 τελευταία ματς, να φτάσουν τους 44 βαθμούς και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για τουλάχιστον ακόμα μία εβδομάδα.
Από την πλευρά της η Μπλάκμπερν έμεινε στους 29 πόντους και σε απόσταση 4 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου.
Ο Χάντσον με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έδωσε το προβάδισμα Κάρντιφ, με το 0-1 να είναι το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Ο Κινγκ στο 51’ ισοφάρισε για τα «ρόδα», ωστόσο ο Κρεγκ Μπέλαμι χρειάστηκε μόλις 4 λεπτά για να δώσει εκ νέου την πρωτοπορία στην ομάδα του.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθαν τα άλλα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους με τους Μέισον (84’) και Κιμ (85’) να διαμορφώνουν το τελικό 4-1.



πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: