Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πιανιτζάνι: «Εκπληκτικό αυτό που συνέβη με τον Μάικ»

Πιανιτζάνι: «Εκπληκτικό αυτό που συνέβη με τον Μάικ»
Στο άγχος και την έλλειψη δυνάμεων απέδωσε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι την ήττα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα εξήρε τους «πράσινους» για τον τρόπο που τίμησαν τον Μάικ Μπατίστ.

«Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Για μας αυτές οι στιγμές είναι καθρέφτης για το πώς αρχίσαμε τη σεζόν, με τραυματισμούς και ατυχίες. Όταν δεν μπορείς να κάνεις προπόνηση όλη η ομάδα μαζί, υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε πολύ άγχος και ανεξήγητα. Δεν έχω δει στη ζωή μου τόσα πολλά χαμένα λέι απ και ελεύθερα σουτ. Στα τελευταία πέντε λεπτά ήμασταν πολύ κακοί. Αντισταθήκαμε στα ριμπάουντ απέναντι στην καλύτερη ομάδα σε αυτόν τον τομέα στη διοργάνωση. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, στην έδρα μας με την Καντού, που είναι ζωής ή θανάτου. Αν δεν μας καταβάλει το άγχος, ίσως μπορέσουμε να περάσουμε και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Ερωτηθείς αν ο Μάικ Μπατίστ ήταν επηρεασμένος από τη χθεσινή περιπέτεια ή την υποδοχή από τον κόσμο, απάντησε: «Είναι σπουδαίο που μία ομάδα και ο κόσμος τιμά τόσο σημαντικούς παίκτες και ανθρώπους. Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβη. Ήταν δικαιολογημένη αυτή η τιμή. Θα τον έβαζα από την αρχή στο δεύτερο μέρος, αλλά όταν είδα ότι ήταν τόσο συγκινημένος τον άφησα στον πάγκο για να συνέλθει. Σε τέτοιες στιγμές δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεται έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: