Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Λίνεν: «Όλοι διδάχθηκαν κάτι»


Λίνεν: «Όλοι διδάχθηκαν κάτι»
Σίγουρος πως το συμβάν του Γιώργου Κατίδη με τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα θα λειτουργήσει ως μάθημα για όλους μέσα στην ΑΕΚ, είναι ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός της Ένωσης, μίλησε στην κάμερα της Nova για τα όσα συνέβησαν αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι της Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό. «Σημασία έχει πως θα παρουσιαστούμε, χρειαζόμαστε πάθος και ενέργεια», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

«Νομίζω ότι όλοι διδάχθηκαν κάτι απ' αυτό. Όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά όλη η ομάδα. Δε θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο, αφού πιστεύω ότι σπαταλήσαμε πολύ χρόνο. Νομίζω ότι όλοι έλαβαν το μήνυμα που έπρεπε να λάβουν».

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά, έστω και σε ισοβαθμία, δε βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και όπως είναι λογικό η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών έχει ...ανέβει. Τι λέει όμως ο προπονητής της ΑΕΚ για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα;

«Θα δούμε τη Δευτέρα. Είμαστε ακόμα τελευταίοι, με βάση τους βαθμούς, μαζί με άλλες τρεις ομάδες, αλλά είμαστε εκεί. Κι αυτό είναι σημαντικό, γιατι αν δεν είχαμε νικήσει στο προηγούμενο παιχνίδι, θα είχαμε τρεις βαθμούς λιγότερους ή δυο λιγότερους απ' τους υπόλοιπους. Γι' αυτό και είναι σημαντικό που είμαστε μαζί με τις άλλες ομάδες, που τις φτάσαμε και αφήσαμε την τελευταία θέση, αλλά είναι επίσης σημαντικό να δειξουμε ότι μετά από μια νίκη, μπορούμε να έχουμε συνέχεια. Γιατί και πριν είχαμε νικήσει τον Πλατανιά, τη Βέροια, αλλά στο επόμενο παιχνίδι δεν είχαμε την ίδια ενέργεια και την ίδια εμφάνιση. Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να το επαναλάβουμε μετά από μια νίκη».

Σε ότι αφορά στον Πανθρακικό και το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ο προπονητής του δικεφάλου τόνισε: «Είναι καλό γι' αυτούς που έχουν μαζέψει αρκετούς βαθμούς, αλλά γενικά το πιο σημαντικό είναι το πως θα παρουσιαστούμε εμείς στο παιχνίδι. Αν θα είμαστε συγκεντρωμένοι, αν θα έχουμε ενέργεια, αν θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο ή τους περισσότερους αντιπάλους. Και ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε καλές εμφανίσεις πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά εμείς αυτό που πρέπει να τα κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Όταν βρίσκεσαι στην τελευταία θέση δε μπορεί να σκέφτεσαι ότι απλά θα παίξεις ποδόσφαιρο. Πρέπει να "πολεμήσεις", να έχεις τη σωστή νοοτροπία, πολύ πάθος και ενέργεια για να νικήσεις τον αντίπαλο κι αυτό κάναμε στο προηγούμενο ματς».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: