Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Μαύρο» στον Μουρίνιο για Γιουνάιτεντ!!

«Μαύρο» στον Μουρίνιο για Γιουνάιτεντ
Για πολλούς ο Ζοσέ Μουρίνιο θεωρείται ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για πολλούς, όχι όλους! Μεταξύ εκείνων που δεν θα ήθελαν να δουν τον Πορτογάλο στο τιμόνι της αγγλικής ομάδας είναι και ένας η γνώμη του οποίου έχει ιδιαίτερη σημασία. Πρόκειται για τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον που εξέφρασε τις ενστάσεις του.

«Ο Μουρίνιο είναι ένας πραγματικά καλός προπονητής, αλλά μέχρι εκεί. Είναι ο μάνατζερ της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας ομάδας που ίσως συναντήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς στο Champions League», δήλωσε ο Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι αντιλαμβάνεται πως μάλλον θα του ήταν δύσκολο να τον δει να κοουτσάρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Έχετε δίκιο. Είναι πολύ δογματικός για τα δικά μου γούστα. Είναι πάντως πολύ καλός προπονητής», ενώ όταν ξανά ο δημοσιογράφος του υπενθύμισε πως ο Σερ Άλεξ θαυμάζει το έργο του «Special One», απάντησε αφοπλιστικά: «Ναι, αλλά δεν τον συμπαθεί και ιδιαίτερα όμως»!



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: