Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Όλα καλά με Γιόβετιτς!!


Όλα καλά με Γιόβετιτς
Με ανακούφιση υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της Φιορεντίνα το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Στέβαν Γιόβετιτς. Σύμφωνα με τον γιατρό που τον εξέτασε, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην αριστερή του γάμπα έχει ξεπεραστεί, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Βιντσέντζο Μοντέλα.

Έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε που ο Βιντσέντζο Μοντέλα χρησιμοποίησε για τελευταία φορά τον Στέβαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό του πόδι και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Φιορεντίνα. Τις τελευταίες μέρες ο παίκτης κατάφερε να προπονηθεί, αλλά η ομάδα εκτίμησε πως έπρεπε να ζητηθεί η γνώμη ενός ειδικού, ώστε να μπει σε κανονικό αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ταξίδεψε, λοιπόν, στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο, προκειμένου να εξεταστεί από τον καθηγητή Μίλερ-Βόλφαρτ και να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται η αριστερή του γάμπα. Τελικά, ο Στέβαν Γιόβετιτς επιστρέφει από την Κεντρική Ευρώπη με ευχάριστα νέα, αφού όλα έδειξαν πως έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Σύμφωνα με τον καθηγητή που τον εξέτασε, η γάμπα του ποδοσφαιριστή δεν παρουσιάζει πρόβλημα, αν και πρέπει να προσεχθεί, προκειμένου να αποφευχθούν οι κίνδυνοι υποτροπής. Ο γιατρός, πάντως, συνέστησε στον Μαυροβούνιο επιθετικό να επισκεφτεί χειροπρακτικό στο Μόναχο, πριν ταξιδέψει για την Φλωρεντία.

Συνεπώς ο Γιόβετιτς μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Μοντέλα για το παιχνίδι με τη Ρόμα το ερχόμενο Σάββατο. Μένει να δούμε αν ο νεαρός τεχνικός θελήσει να ρισκάρει τη συμμετοχή του ή αποφασίσει να περιμένει λίγο ακόμα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: