Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Καθησύχασε (;) τον Ντε Ρόσι ο Σαμπατίνι!!


Καθησύχασε (;) τον Ντε Ρόσι ο Σαμπατίνι
Το ρόλο του… πυροσβέστη ανέλαβε ο Αθλητικός Διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, ανάμεσα στον Ζντένεκ Ζέμαν και τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica». Ο παράγοντας των «τζαλορόσι» κλήθηκε να ερμηνεύσει τις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας και να εξηγήσει στον διεθνή μέσο πως με αυτά τα λόγια ο Βοημός προσπάθησε να τον αφυπνίσει, διαψεύδοντας πως έχει προσωπικά προβλήματα μαζί του.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ζντένεκ Ζέμαν, στις οποίες ανέφερε πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στο παιχνίδι της Ρόμα, προσθέτοντας πως αμφισβητεί όσα ακούγονται για ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, δεν ήχησαν καλά στα αυτιά του διεθνούς μέσου. Ο Ντε Ρόσι δεν έσπευσε να απαντήσει, αλλά από το περιβάλλον του έγινε γνωστό πως ένιωσε, τουλάχιστον, αμήχανα.

Στην προσπάθειά της να ρίξει τους τόνους, η διοίκηση της Ρόμα ζήτησε από τον Βάλτερ Σαμπατίνι να ξεκαθαρίσει, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ντε Ρόσι, την κατάσταση. «Ο Ζέμαν δεν έχει κάτι εναντίον σου. Απλά, αυτός είναι ο τρόπος του να σε αφυπνίσει και να σου δώσει κίνητρο για να παίξεις καλά. Ακριβώς το ίδιο έκανε με τον Λαμέλα και με τον Τότι. Ας αφήσουμε τις βλακείες, το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε, είναι οι επιτυχίες της ομάδας μας», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Σαμπατίνι για να πείσει τον Ντε Ρόσι πως δεν υπάρχει ζήτημα με τον Ζέμαν.

Στην εφημερίδα, ωστόσο, δεν γίνεται καμία αναφορά στην απάντηση του παίκτη, ούτε και στην ψυχολογική του κατάσταση μετά τη συνάντηση. Κάτι που, ίσως, φανεί τις επόμενες μέρες και κυρίως το Σάββατο, στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Φιορεντίνα για την 16η αγωνιστική του Καμπιονάτο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: