Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Μην παραποιείτε τα λεγόμενά μου»


«Μην παραποιείτε τα λεγόμενά μου»
Τα παράπονά του προς τους δημοσιογράφους εξέφρασε ο Ζντένεκ Ζέμαν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της παραμονής του αγώνα της Ρόμα με τη Φιορεντίνα. Ο Βοημός τόνισε πως οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης παραποιούν τα λεγόμενά του, ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν μίλησε με περιφρόνηση για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, όπως μεταφέρθηκε στις εφημερίδες. Αναφερόμενος στον αγώνα του Σαββάτου, έπλεξε το εγκώμιο του Βιντσέντζο Μοντέλα.

Τις χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί στη βαθμολογία της Serie A. Συνεπώς η μεταξύ τους αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ρόμα και Φιορεντίνα κοντράρονται στο Ολίμπικο με μοναδικό στόχο τους βαθμούς της νίκης. Κάτι που παραδέχτηκε ο Ζντένεκ Ζέμαν, μιλώντας για το παιχνίδι σε συνέντευξη Τύπου.

«Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αφού τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες που παίζουν όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Εκτιμώ πολύ τη δουλειά που έχει κάνει ο Μοντέλα, ο οποίος και στην Κατάνια είχε φτιάξει πολύ καλή ομάδα, έχοντας, μάλιστα, παίκτες μικρότερης αξίας. Κάτι που δείχνει πως είναι εξελίξιμος και ικανότατος προπονητής», τόνισε ο Ζέμαν.

Πώς περιμένετε να παίξει η Φιορεντίνα; «Επιθετικά, όπως παίζει πάντα. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και σημαντικό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία και έχουν παρόμοιους στόχους. Συνεπώς χρειάζεται μέγιστη προσοχή, αυτοσυγκέντρωση, αποτελεσματικότητα, αλλά και τύχη. Θέλουμε να πάρουμε 3 απαραίτητους βαθμούς», απάντησε ο προπονητής της Ρόμα.

Στη συνέχεια ο Ζέμαν εξέφρασε τα παράπονά του στους εκπροσώπους του Τύπου. «Παραποιείτε όσα λέω. Ερμηνεύετε τα λόγια μου, αντί να τα μεταφέρετε αυτούσια. Ποτέ δεν είπα πως ο Ντε Ρόσι δεν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα, είπα πως δεν έχει προσαρμοστεί στο σύστημα. Ούτε αμφισβήτησα το πόσο σημαντικός είναι για τη Ρόμα. Επαναλαμβάνω πως για μένα ο Ντε Ρόσι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, χρήσιμος για την ομάδα», είπε σε έντονο ύφος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν παρερμηνεύτηκε και η δήλωσή του πως αμφισβητεί το ενδιαφέρον των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτηση του διεθνούς μέσου, ο Ζέμαν δεν αρνήθηκε πως την έκανε. «Ομολογώ πως δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μια ομάδα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό, όσο αυτό που ακούγεται για τον Ντανιέλε και μάλιστα για έναν παίκτη της ηλικίας του Ντε Ρόσι. Αυτό είπα», ξεκαθάρισε ο Ζντένεκ Ζέμαν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: