Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τα λένε ξανά Ίντερ και Σνάιντερ!!


Τα λένε ξανά Ίντερ και Σνάιντερ
Νέα συνάντηση θα έχουν εντός της ημέρας οι άνθρωποι της Ίντερ με εκπροσώπους του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, προκειμένου να βρουν μια λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει και κρατάει σε αγωνία τους οπαδούς της ομάδας. Την είδηση δημοσιεύει η «Corriere dello sport», αναφέροντας πως αν δεν υπάρξει υποχώρηση από την πλευρά του παίκτη, αναμένεται να τεθεί το θέμα της αποχώρησης του Ολλανδού από τους «νερατζούρι» τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η πρόταση της διοίκησης της Ίντερ στον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, να εισπράξει σε 4 χρόνια το ποσό που θα εισέπραττε σε 3, απορρίφθηκε από τον Ολλανδό χωρίς καμία συζήτηση. Αυτό οδήγησε σε ρήξη τις δύο πλευρές. Στην παρούσα φάση ο Σνάιντερ μοιάζει να είναι «ξένο σώμα» στην ομάδα, αφού αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα κόντρα στη Νέφτσι Μπακού για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ δεν έχει τη στήριξη ούτε των συμπαικτών του.

Οι παράγοντες της Ίντερ, ωστόσο, εκτιμούν πως υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αν κρίνουμε από την είδηση που δημοσιεύει η «Corriere dello sport» και σύμφωνα με την οποία εντός της ημέρας αναμένεται συνάντηση του μάνατζερ του Σνάιντερ, Σόρεν Λέρμπι και του Μάρκο Μπράνκα, υπεύθυνου μεταγραφών των «νερατζούρι».

Ο Μπράνκα θα επαναλάβει την πρόταση της Ίντερ, ελπίζοντας πως ο Λέρμπι θα κατανοήσει την οικονομική κατάσταση της ομάδας και θα προσπαθήσει να πείσει τον πελάτη του να δεχτεί την ουσιαστική μείωση των ετήσιων αποδοχών του.

Αν αυτό δεν επιτευχθεί, στο τραπέζι θα «πέσει» η ιδέα της παραχώρησης του Ολλανδού τον ερχόμενο Ιανουάριο. Το ζήτημα αυτό ακόμα δεν έχει συζητηθεί, με συνέπεια η ομάδα να μην γνωρίζει ποιες είναι οι σκέψεις του ίδιου του Σνάιντερ.

Οι ενδείξεις, πάντως, οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα υπάρξει νέα άρνηση του παίκτη στην πρόταση της ομάδας, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο για την αποχώρησή του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: