Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Και τώρα (ξανά) οι δυο τους!!

Και τώρα (ξανά) οι δυο τους!
Μια πόλη, δύο ορκισμένοι εχθροί και στη μέση… η κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι, στο -3 από το ρετιρέ, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με σκοπό να κάνει ό,τι και πέρυσι. Να την προσπεράσει και να μπει στο δρόμο υπεράσπισης των κεκτημένων. Να ανοίξει τη διαφορά από νωρίς και να πάρει εκδίκηση για τις περσινές ήττες θέλει η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Αν οι Άγγλοι οπαδοί μπορούσαν να εξαφανίσουν το Σάββατο και να έρθει πιο γρήγορα η Κυριακή θα το έκαναν, αλλά θα πρέπει να περιμένουν ακόμα μια μέρα για τη «μητέρα των μαχών»!

Η αυλαία της 16ης «στροφής» του κορυφαίου πρωταθλήματος, ανοίγει με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στο «Έμιρεϊτς», η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να… ξεπεράσει την κρίση της, αλλά απέναντι στη Γουέστ Μπρομ τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Η Τσέλσι, με τον Ράφα Μπενίτεθ να μην έχει κάνει ακόμα σεφτεί στα εγχώρια, φιλοξενείται από τη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός», ενώ η ΚΠΡ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει το αρνητικό σερί της να αυξάνεται και στην έδρα της Γουίγκαν, στοχεύει μόνο στη νίκη.

Φυσικά, την Κυριακή όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Μάντσεστερ, αλλά «μάχες» θα σημειωθούν τόσο στο Μέρσεϊσαϊντ, όσο και στο Λονδίνο. Η Έβερτον υποδέχεται την Τότεναμ και η Γουέστ Χαμ τη Λίβερπουλ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη απέναντι στη Νιούκαστλ του Ντεμπά Μπα, το βράδυ της Δευτέρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8/12 (17:00)

Άρσεναλ – Γουέστ Μπρομ
Άστον Βίλα – Στόουκ
Σαουθάμπτον – Ρέντινγκ
Σάντερλαντ – Τσέλσι
Σουόνσι – Νόριτς
Γουίγκαν – ΚΠΡ

Κυριακή 9/12

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)
Έβερτον – Τότεναμ (17:00)
Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ (18:00)

Δευτέρα 10/12

Φούλαμ – Νιούκαστλ (22:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: