Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός ντέρμπι ο Κουΐνσι!!

Εκτός ντέρμπι ο Κουΐνσι
Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Κουΐνσι, ο οποίος μπορεί να προπονήθηκε κανονικά, στη συνέχεια όμως ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις γεγονός που σημαίνει πως χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γκανέζος μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου της ομάδας και ενημέρωσε πως δεν αισθάνεται έτοιμος ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Έτσι η απουσία του από το ντέρμπι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αυτή η εξέλιξη έρχεται να δημιουργήσει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Χουάν Ραμόν Ρότσα που καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους Πειραιώτες.

Πάντως η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε από το αεροπλάνο κιόλας, αφού ο βοηθός του Ρότσα, Γιάννης Βονόρτας έκανε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του Ολυμπιακού μέσω βίντεο.

Στη σημερινή προπόνηση στην Παιανία όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν με την Tότεναμ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Σισοκό (σφίξιμο στον αριστερό δικέφαλο), Σο (χτύπημα στον έσω πλάγιο του αριστερού γόνατος) και Βύντρα (ήπιο διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική). Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κανονικά αύριο. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: