Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Έμειναν με το όνειρο!!


Έμειναν με το όνειρο
Απότομα… προσγείωσε τους οπαδούς της Γιουβέντους ο Διευθύνων Σύμβουλος Μπέπε Μαρότα, μιλώντας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης της Ιταλίας, αποκαλύπτοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα του να κινηθεί για ακριβές μεταγραφές τον Ιανουάριο. Οι «τιφόζι» της «Μεγάλης Κυρίας» ήλπιζαν πως μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και τις εισπράξεις από την UEFA, κάποιο από τα μεγάλα ονόματα που, κατά καιρούς, ακούγονται, θα ερχόταν στο Τορίνο.

Αμέσως μετά τη νίκη της Γιουβέντους στο Ντόνετσκ επί της Σαχτάρ για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Μπέπε Μαρότα, ζήτησε από όλους να κρατούν «μικρό καλάθι» σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές. Ο έμπειρος παράγοντας είχε αφήσει να εννοηθεί πως τον Ιανουάριο, δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει το ποσό που θα εισρεύσει στα ταμεία της ομάδας από την UEFA, καθώς στόχος της διοίκησης είναι η αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος έμψυχου υλικού. Αυτό, βέβαια, δεν αποθάρρυνε τους οπαδούς της «Γιούβε» από το να ονειρεύονται σπουδαίες μεταγραφές, κάτι που φάνηκε από μηνύματά τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μπέπε Μαρότα ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της «Rai» και δεν έχασε την ευκαιρία να επαναλάβει τις σκέψεις του σχετικά με τις μεταγραφές. «Με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση, είναι βέβαιο πως δεν υπάρχουν ομάδες που θα ξοδέψουν τρελά ποσά για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, όσο σημαντικός κι αν είναι αυτός. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Γιουβέντους. Οι παίκτες μας απέδειξαν πως δεν έχουμε ανάγκη από ενίσχυση, αφού τα αποτελέσματα τους δικαίωσαν. Προτεραιότητά μας αποτελεί η αξιοποίηση των ταλέντων που υπάρχουν στις ακαδημίες μας. Αυτό είναι το μέλλον του ιταλικού ποδοσφαίρου. Οι ακριβές μεταγραφές ανήκουν στο παρελθόν», ξεκαθάρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Γιούβε».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, μοιάζει δύσκολο να εισακουστούν οι… προσευχές των οπαδών της «Μεγάλης Κυρίας», ο οποίοι είχαν, ήδη, ξεκινήσει να κάνουν αναφορά σε συγκεκριμένους, μεγάλους, ποδοσφαιριστές. Με πρώτους από όλους, τον Φερνάντο Γιορέντε και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: