Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Άλλοι πανηγυρίζουν όταν χάνουν στην Ευρώπη...!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο sportdog γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πανηγυρίζει την ήττα από την Τότεναμ και θυμάται τι έκανε ο Ολυμπιακός σε αντίστοιχες περιπτώσεις... Δεν πανηγυρίζει κανένας που ο Παναθηναϊκός έφαγε τρία γκολ από την Τότεναμ, διότι ο φίλος του Παναθηναϊκού έχει μάθει παραδοσιακά στην Ευρώπη να πανηγυρίζει προκρίσεις, μία φορά σε τελικό πρωταθλητριών, δύο φορές σε ημιτελικούς τσάμπιονς λιγκ και τέσσερις φορές στους «16» του τσάμπιονς λιγκ.
Τα πανηγύρια για ήττες με τρία και τέσσερα γκολ είναι για κάποιους φίλους του Ολυμπιακού. Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Σάλκε η Γερμανική ομάδα είχε κάνει 27 τελικές κέρδισε τελικά με 1-0 και θυμάμαι , ότι κάποιοι μίλαγαν για ατυχία. Πιο παλιά ο Ολυμπιακός έχασε με 3-1 από την Λίβερπουλ και πάλι κάποιοι ...πανηγύριζαν. Tέσσερα γκολ είχαν φάει από την Ρεάλ πάλι λέγανε μπράβο!
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι για να πανηγυρίζει όταν τρώει τρία γκολ από την Τότεναμ σε όποια κατάσταση και αν είναι. Απλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού είδαν στο Λονδίνο μία ομάδα να κοιτάει στα μάτια την Τότεναμ, να διεκδικεί την πρόκριση, που ουσιαστικά είχε χαθεί από τα ματς με την Μάριμπορ, την Τότεναμ και τη Λάτσιο , που προηγήθηκαν. Και βλέπουν τον Παναθηναϊκό να βελτιώνεται και να γίνεται ομάδα. Μέχρι εκεί και τέλος.
Πάμε τώρα στο ντέρμπι. Ακούω από την πλευρά του Ολυμπιακού μία σιγουριά για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την Κυριακή. Ακούω για τριάρες, τεσσάρες. Καλά είναι αυτά. Ας έρθει ο Ολυμπιακός να βάλει τρία και τέσσερα γκολ στο ΟΑΚΑ. Με αυτή τη νοοτροπία να έρθει και θα κάνει το καλύτερο δώρο στον Παναθηναϊκό.
Για να κλείσω. Σε ένα ντέρμπι όλα γίνονται και όλα είναι μέσα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να μπουν  στο γήπεδο με ένα και μόνο στόχο. Τη νίκη, που θα βουλώσει στόματα κόντρα σε μία ομάδα που ποιοτικά είναι σίγουρα καλύτερη φέτος, αλλά δεν βγάζει και μάτια με την απόδοσή της. Και κυρίως τη νίκη, που θα φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού.
Εύχομαι και ελπίζω ο ταλιμπάν Μάνταλος να μην συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε ο ....Αρετόπουλος.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: