Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Στις 19 Δεκεμβρίου τα σημαντικά για ΑΕΚ!!

Στις 19 Δεκεμβρίου τα σημαντικά για ΑΕΚ
Ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις ώρες το σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ στο οποίο συζητήθηκαν θέματα της ημερήσιας διάταξης, εγκρίθηκε ο ισολογισμός για το 2012 ενώ ορίστηκε Γενική Συνέλευση για τις 31 Δεκεμβρίου με πρόβλεψη από τώρα για αναβολή για τις 17 Ιανουαρίου. Από εκεί και πέρα, σημαντικές εξελίξεις θα υπάρχουν στο ΔΣ της 19ης Δεκέμβρη καθώς θα έχουν διευθετηθεί τόσο οι εκκρεμότητες με τους πιστωτές αλλά και η ψήφιση του νομοσχεδίου για ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο.

Το σημερινό ΔΣ διήρκησε αρκετή ώρα αλλά επί της ουσίας δεν συζητήθηκε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την ΑΕΚ. Πάρθηκαν αποφάσεις για θέματα που ήταν στην ατζένταενώ έγινε ενημέρωση από τον Ανδρέα Δημητρέλο στα μέλη του ΔΣ για τις εξελίξεις στην υπόθεση των υποψήφιων επενδυτών. Η πρώτη απόφαση που πάρθηκε ήταν η έγκριση του ισολογισμού για το φορολογικό έτος 2012 κατά πλειοψηφία ενώ η δεύτερη αφορούσε τον ορισμό της τακτικής ΓΣ της ΠΑΕ για τις 31 Δεκεμβρίου (λόγω νομοθεσίας), με την απόφασή για αναβολή της για τις 17 Ιανουαρίου να παίρνεται ουσιαστικά από σήμερα.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την πορεία των συζητήσεων με τους πιστωτές για το «κούρεμα» ενώ στάθηκε στην ανάγκη που υπάρχει να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα αλλά και να περάσει το νομοσχέδιο για την ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο πριν ολοκληρωθεί το deal.

Έτσι, το ΔΣ της ΠΑΕ που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου θα είναι πολύ πιο ουσιαστικό αφού αναμένεται και τα δύο αυτά ζητήματα που εκκρεμούν να έχουν… ξεκαθαρίσει.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: