Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ελπίζει σε επιστροφή Σίλβα ο Μαντσίνι!!


Ελπίζει σε επιστροφή Σίλβα ο Μαντσίνι
Η συμμετοχή ή όχι του Νταβίντ Σίλβα στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το θέμα που προβληματίζει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός, πάντως, αναφερόμενος στην αναμέτρηση, παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «κόκκινων διαβόλων» την δεδομένη χρονική στιγμή, τονίζοντας ότι βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση.

Ο Σίλβα δεν ταξίδεψε στη Γερμανία για το ματς των «πολιτών» κόντρα στη Ντόρτμουντ, λόγω του μυϊκού τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ο Μαντσίνι χαρακτήρισε ρίσκο την επιστροφή του Ισπανού άσου.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψει ο Σίλβα. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη και θέλουμε να έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «πολιτών», ο οποίος πρόσθεσε αναφορικά με το ντέρμπι του Μάντσεστερ:

«Η Γιουνάιτεντ είναι σε καλύτερη θέση από εμάς τώρα. Εμείς έχουμε δυναμική παρουσία στην Premier League τα τελευταία δύο χρόνια. Εκείνοι για 20 χρόνια έπαιζαν τέτοια παιχνίδια και για 15 χρόνια κέρδιζαν όλους τους τίτλους. Είναι δύσκολο να αλλάξει αυτόμέσα σε δύο ή τρία χρόνια. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: