Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Όταν η Σταντάρ έχει κέφια!!

Όταν η Σταντάρ έχει κέφια
Χωρίς να… ιδρώσει η Σταντάρ Λιέγης επιβλήθηκε εντός έδρας της Σαρλερουά με σκορ 6-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, ενώ έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 5’, με αποτέλεσμα να πέσουν θύματα των ορέξεων των ποδοσφαιριστών του συλλόγου της Λιέγης.

Στο ματς εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα στο 5’ να κερδίσουν πέναλτι, αλλά και την απευθείας κόκκινη κάρτα του αμυντικού της Σαρλερουά, Τζίνιτς. Ο Μπούενς δε λάθεψε από τα έντεκα βήματα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Τα τέρματα για την Σταντάρ διπλασίασε στο 7’ ο Βάνκιερ. Τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε στο 32’ ο Μπούθαγλο. Το 4-0 έκανε μερικά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 38’ ο Ροξ.

Οι γηπεδούχοι, όμως, είχαν… κέφια για πολλά γκολ και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα. Έτσι, στο 40’ μετά από κόρνερ ο Μίλιεβιτς άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 5-0. Το γκολ της τιμής για την Σαρλερουά ήρθε στο 60’ με τον Ροσίνι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 65’ ο Εζεκίλ, ο οποίος βρήκε δίχτυα για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Η (19η) αγωνιστική:

Σταντάρ Λιέγης- Σαρλερουά 6-1
Γκενκ- Λιρς
Γάνδη- Μπέβερεν
Γκέρμιναλ- Κλαμπ Μπριζ
Κόρτραϊκ- Ζούλτε Βάρεγκεμ
Μαλίν- Λόκερεν
Μονς- Άντερλεχτ
Σέρκλ Μπριζ- Λέουβεν

Η επόμενη (20η) αγωνιστική:

Κλαμπ Μπριζ- Μονς
Άντερλεχτ- Λέουβεν
Σαρλερουά- Γκέρμιναλ
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Γκενκ
Λόκερεν- Γάνδη
Μαλίν- Σταντάρ Λιέγης
Λιρς- Σερκλ Μπριζ
Μπέβερεν- Κόρτραϊκ



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: