Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Nίκη η Ρίτας, η Μπάμπεργκ τη διαφορά!!

Nίκη η Ρίτας, η Μπάμπεργκ τη διαφορά
Η Λιέτουβος Ρίτας μπορεί να πήρε τη νίκη στη «Siemens Arena» με 67-62, όμως η Μπάμπεργκ είναι εκείνη που κρατάει την τύχη στα χέρια της, για το 4ο και τελευταίο εισιτήριο από τον τέταρτο όμιλο, αφού ένα καλάθι του Γκόλντσμπερι στην εκπνοή έριξε την διαφορά στους πέντε πόντους.

Οι Λιθουανοί μπορεί να ήταν εκείνοι που πήραν το ροζ φύλλο με 67-62, όμως η ρώσικη ρουλέτα των ελευθέρων βολών στο φινάλε, έβγαλε κερδισμένη την γερμανική ομάδα. Κι αυτό γιατί η Μπάμπεργκ κατάφερε να κρατήσει την διαφορά των έξι πόντων, να χάσει με πέντε και τώρα να θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική με την Παρτιζάν, εντός έδρας για να πάρει το εισιτήριο. Από την άλλη η Λιέτουβος Ρίτας θα πρέπει να νικήσει μέσα στην έδρα της Μπεσίκτας και ταυτόχρονα να πάρει η Παρτιζάν νίκη μέσα στη Γερμανία, για να αρπάξει εκείνη το εισιτήριο για το top-16.

Tα πάντα κρίθηκαν στην εκπνοή, αναφορικά με τη διαφορά, αφού η Λιέτουβος, είχε μια σταθερή διαφορά από το 32ο που έφτασε για τελευταία φορά η Μπάμπεργκ στο -2. Με το ματς στο 67-59, ο Φορντ ευστόχησε στην πρώτη βολή, έχασε τη δεύτερη και με μεγάλη δόση τύχης έφτασε στα χέρια του Γκόλντσμπεργκ που με ταμπλό ευστόχησε για να διαμορφώσει το 67-62. Για τους νικητές κορυφαίος ο Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις με ντάμπλ-νταμπλ 19 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους οι Ζίμπρες και Νάχμπαρ είχαν από 12.

Λιέτουβος Ρίτας: Ντούλκις 1, Μπαμπράουσκας 4, Σεϊμπούτις 19 (8/14διπ, 0/3 τριπ, 3 / 4 βολές, 10 ριμπ), Μπουτερλεβίτσιους 8, Σαμαρτζίνσκι 2, Κατελίνας 3, Νέντοβιτς 7, Ραντόσεβιτς 11 (9ριμπ), Ιβάνοφ 4, Μπλουμς 8

Μπάμπεργκ: Γκίπσον, Γκόλντσμπερι 7 (4 ασίστ), Νάχμπαρ 12, Τάντα 7, Νόιμαν, Φορντ 5, Τζέικομπσεν 10, Γκαβέλ 9, Ζίμπρες 12



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: