Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Μπατίστ: «Γύρισα σπίτι μου»

Μπατίστ: «Γύρισα σπίτι μου»
Σε μία εξαιρετική βραδιά για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν στο ΟΑΚΑ έναν άνθρωπο που έχει συνδυάσει την καριέρα του με το τριφύλλι. Ο Μάικ Μπατίστ επέστρεψε ως αντίπαλος αυτή τη φορά, ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος, αισθάνεται ότι γύρισε σπίτι του. Ο Αμερικάνος δικαιολόγησε την συγκίνησή του, καθώς έχει ζήσει πολλά με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν απέκλεισε μία πιθανή επιστροφή του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπατίστ:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, είπε: «Ήταν μία εκπληκτική βραδιά που γύρισα σπίτι. Ήταν μία καταπληκτική βραδιά. Γύρισα σπίτι μου και χάρηκα πολύ που είδα ανθρώπους που αγαπώ. Ευχαριστώ τον κόσμο και την διοίκηση της ομάδας για όσα έζησα εδώ».

Για τα δάκρυά του κατά την βράβευση: «Ήταν κάτι φυσιολογικό. Έχω περάσει πολλά εδώ με τον Παναθηναϊκό. Έχω ζήσε πάρα πολλά και τους ευχαριστώ όλους».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει, είπε: «Μπορεί και να γυρίσω ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον».

Για το πώς αισθάνθηκε που έπαιξε αντίπαλος με τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή, είπε: «Μου φαίνεται αδιανόητο που παίξαμε αντίπαλοι, ωστόσο, είμαι επαγγελματίας και παίκτης της Φενέρ και ήθελα το καλό για την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: