Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Πάμε στην Τούμπα για κάτι καλό»

«Πάμε στην Τούμπα για κάτι καλό»
Σίγουρος πως ο Λεβαδειακός μπορεί να φύγει από την Τούμπα με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος.

Ο τεχνικός των Βοιωτών υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους που θα τους παρουσιαστούν, προκειμένου να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του «δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος στην κάμερα της Nova:


Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα, γνωρίζουμε πως η Τούμπα και τη φετινή σεζόν είναι αήττητη. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο που δείχνουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε κάτι, όσο και αν αυτό φαίνεται παράξενο. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θεωρώ πως μπορούμε να πάμε εκεί και να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Λεβαδειακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Ξέρουμε πως η Τούμπα είναι μία "καυτή" έδρα και πως από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα δεχθούμε πίεση, ειδικά μεσοεπιθετικά όπου ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Ανεβαίνει πολύ ψηλά και πιέζει τον αντίπαλο, αλλά από εκεί και πέρα εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις γρήγορες αντεπιθέσεις που μπορούμε να βγάλουμε. Χώρους θα βρούμε αρκεί να είμαστε αποτελεσματικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: