Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Διαμαντίδης: «Όλοι στηρίζουμε τον Δημήτρη»

Διαμαντίδης: «Όλοι στηρίζουμε τον Δημήτρη»
Την απόλυτη στήριξη του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του προς το πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλώντας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» πρόσθεσε πως φέτος γίνεται μια καινούρια προσπάθεια από όλους και ταμείο θα γίνει στο τέλος, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στο «σπίτι» του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

«Ο Μπατίστ είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε έστω και ως αντίπαλος. Κρατάμε τη νίκη από το παιχνίδι. Κάναμε λάθη στο ματς και κάποια καλά. Στόχος ματς είναι η συνεχής βελτίωση, ξέρουμε τις αδυναμίες μας και προχωράμε.

Φέτος είναι διαφορετικά για όλους. Προσπαθούμε για κάτι νέο όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, διοίκηση δουλεύουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πριν λίγο καιρό δεν παίζαμε καλά. Μόνο μέσα από την προπόνηση αλλάζει αυτό.
Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το μπάσκετ που παίζουμε. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και αυτός είναι ο στόχος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος στη συνέχεια πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στα γεγονότα που ταλανίζουν την ομάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις:

«Όλα τα παιδιά στηρίζουμε τον Δημήτρη. Για τα προβλήματα που βγήκαν προς τα έξω με τη συνέντευξη του, ελπίζουμε να λυθούν. Όλα αυτά τα χρονιά με την οικογένεια Γιαννακόπουλου πετύχαμε πολλά και όλα αυτά τα χρόνια δείξαμε πως όλα είναι αλληλένδετα. Φέτος είναι μια καινούρια προσπάθεια με τον Δημήτρη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και όλα θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: