Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Έμεινε στην Ιταλία η Λίβερπουλ!!


Έμεινε στην Ιταλία η Λίβερπουλ
Στον ιταλικό Βορρά αναγκάστηκε να μείνει η αποστολή της Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων στο αεροπλάνο που θα μετέφερε τον Μπρένταν Ρότζερς και τους παίκτες του στην Αγγλία. Οι «reds» είχαν επικρατήσει –νωρίτερα- της Ουντινέζε. Με αυτόν τον τρόπο, η Λίβερπουλ εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, η αποστολή της Λίβερπουλ κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο της Τεργέστης, με σκοπό την επιβίβασή της και την αναχώρησή της για την Αγγλία. Με βάση το πρόγραμμα, οι «reds» θα προσγειώνονταν στο αεροδρόμιο John Lennon, στις 3 το πρωί.

Ωστόσο, η απογείωση του αεροσκάφους δεν ήταν εφικτή, λόγω τεχνικών προβλημάτων στον αριστερό κινητήρα. Το πρόβλημα δεν ήταν δυνατό να επισκευαστεί και οι παίκτες του Ρότζερς μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής αναγκάστηκαν να περιμένουν δύο ώρες μέσα στο αεροσκάφος, μέχρι να βρεθεί άλλη πτήση.

Κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό να γίνει κι έτσι παίκτες και προπονητικό επιτελείο πήραν το δρόμο του γυρισμού προς το Ούντινε, όπου και διέμειναν το βράδυ. Η αποστολή της Λίβερπουλ μέχρι νωρίς το πρωί της Παρασκευής δεν είχε αναχωρήσει για το Νησί, ενώ την Κυριακή η ομάδα της βορειοδυτικής Αγγλίας αγωνίζεται στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: