Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Μπρα ντε φερ» ανάμεσα στις δύο Μάντσεστερ!!


«Μπρα ντε φερ» ανάμεσα στις δύο Μάντσεστερ
Στο …μάτι της Μάντσεστερ Σίτι θέλει να μπει η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, λίγα 24ωρα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κινείται για τους μεταγραφικούς στόχους των «πολιτών» και στελέχη της διοίκησης των «κόκκινων διαβόλων» ταξίδεψαν στην Κροατία για να «κλείσουν» τους ποδοσφαιριστές!

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει ρίξει δίχτυα εδώ και καιρό στα Βαλκάνια και η Γιουνάιτεντ φαίνεται πως την ακολουθεί.

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail» , o Ντέιβιντ Γκιλ πέταξε για την Κροατία την Τρίτη για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για τον Άλεν Χαλίλοβιτς.

Ο άσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του και οι Γιουνάιτεντ και Σίτι έχουν ενδιαφερθεί από το περασμένο καλοκαίρι. Ταυτόχρονα, στο μπλοκάκι της Γιουνάιτεντ υπάρχει και το όνομα τον Σίμε Βερσάλικο, ο οποίος μπορεί να καλύψει τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας. Η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να πάρει «πακέτο» τους δύο άσους, με μία τιμή που θα ξεπερνά οριακά τα 20 εκατομμύρια λίρες, την ώρα που η Σίτι εξακολουθεί να στέλνει σκάουτερς για να τους παρακολουθήσει.

Ο Γκιλ επέστρεψε στην Αγγλία την Τετάρτη και βρέθηκε στο «Old Trafford» για να παρακολουθήσει το ματς με την Κλουζ και στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια αποκάλυψε την αισιοδοξία του για την έκβαση των δύο υποθέσεων.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: