Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Άρωμα «Κυρίας» στην κορυφή!

Άρωμα «Κυρίας» στην κορυφή
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ πήρε η Ανόρθωση στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η «Κυρία» βρίσκεται μόνη της στην κορυφή έχοντας 35 βαθμούς με τους «γαλαζοκίτρινους» να βρίσκονται στη δεύτερη με τέσσερις λιγότερους.

Στο πρώτο ημίχρονο εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς ήταν οι φιλοξενούμενοι, με αποτέλεσμα στο 9’ ο Γιαν Ρέζεκ να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι παίκτες της Ανόρθωσης είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν πολλές επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία του ΑΠΟΕΛ με τους «γαλαζοκίτιρνους» να περιορίζονται σε ρόλο… κομπάρσου.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Ανόρθωση να είναι εκείνη που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα, η «Κυρία» θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 στο 55’ όταν σουτ του Κάλβο βρήκε στο δοκάρι του Πάρντο. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο «διπλό» σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: