Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Ας έλθει στη Φιορεντίνα ο Ντε Ρόσι»


«Ας έλθει στη Φιορεντίνα ο Ντε Ρόσι»
Την προσοχή των παικτών του επέστησε ο Βιντσέντζο Μοντέλα ενόψει του αγώνα της 16ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο κόντρα στη Ρόμα. Ο τεχνικός της Φιορεντίνα εκθείασε τον τρόπο παιχνιδιού της προσεχούς του αντιπάλου, ευχήθηκε να μπορούσε να παρακολουθήσει μια προπόνησή της για να πάρει ιδέες, ενώ αντιμετώπισε με χιούμορ μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, χαρακτηρίζοντάς τον ιδανικό προπονητή.

Οι συνεντεύξεις που παραχώρησαν οι προπονητές της Ρόμα και της Φιορεντίνα, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα για την 16η αγωνιστική του Καμπιονάτο, χαρακτηρίστηκαν από αμοιβαίες φιλοφρονήσεις. Ο Ζέμαν χαρακτήρισε ικανότατο και πολύ εξελίξιμο προπονητή τον Μοντέλα, ενώ ο νεαρός τεχνικός των «Βιόλα» δεν… τσιγκουνεύτηκε τα καλά λόγια για τον πρώην προπονητή του.

«Θα ήθελα να παρακολουθήσω μια προπόνηση της Ρόμα. Οι ιδέες του Ζέμαν είναι μοναδικές, για αυτό το λόγο έχει γράψει ιστορία στα γήπεδα. Η ομάδα του παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαίο πως έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Ειδικά το κάθετο ποδόσφαιρο που παίζει, είναι απόλαυση να το παρακολουθείς. Η Ρόμα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Πρέπει να προσέχουμε και στα 90 λεπτά του αγώνα, αφού οι αντίπαλοί μας μπορούν να κάνουν φάση από το πουθενά», τόνισε ο Μοντέλα.

Τα νέα που έφτασαν από το Μόναχο κάνουν λόγο για επιστροφή του Γιόβετιτς στην ενεργό δράση. «Τα νέα είναι καλά, αλλά πρέπει να δούμε αν ο παίκτης είναι σε θέση να παίξει. Έχει προπονηθεί λίγο τον τελευταίο καιρό και πρέπει να το εκτιμήσουμε και αυτό το στοιχείο. Πάντως θα ήθελα να τον έχω μαζί μου, ακόμα και αν είναι για τον πάγκο», σημείωσε ο προπονητής της Φιορεντίνα.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι φέρεται να δήλωσε πως θα ήθελε να σε έχει προπονητή στη Ρόμα, αφού είσαι ικανότατος. Εσύ τι απαντάς; «Αν με θέλει για προπονητή, γιατί δεν έρχεται στη Φιορεντίνα; Δεν πειράζει που δεν το σκέφτηκε το καλοκαίρι, προλαβαίνει τον Ιανουάριο», είπε γελώντας ο Μοντέλα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: