Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Βρήκαν το «φάρμακο» κατά της αϋπνίας!!

Βρήκαν το «φάρμακο» κατά της αϋπνίας
Πολλές φάσεις δεν είχε.

Γκολ δεν είχε.

Ένταση δεν είχε.

Τελικά τι είχε το ματς ανάμεσα στην Τουλούζ και την Μπαστιά στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος που τελείωσε 0-0;

Θεραπευτικές ιδιότητες, αφού μπαίνει άνετα στην λίστα με παιχνίδια που μπορούν να βοηθήσουν εκείνους που πάσχουν από αϋπνίες να βρουν την… υγειά τους.

Στο πρώτο ημίχρονο εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη φάση μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, όσο πέρναγε η ώρα τα λάθη στο χώρο του κέντρου έδιναν και έπαιρναν και από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν δημιουργηθούν φάσεις της προκοπής, ούτε για… αστείο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς δεν άλλαξε καθόλου, με αποτέλεσμα οι οπαδοί που είχαν δώσει το «παρών» στις εξέδρες του «Μουσιπάλ» να… καταριούνται την ώρα και την στιγμή που αποφάσισαν να πάνε να χαραμίσουν 90’ λεπτά από την ζωή τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης ήχησε σαν μελωδία στα αυτιά όλων, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Η (16η) αγωνιστική:

Παρασκευή (7/12)
Τουλούζ- Μπαστιά 0-0

Σάββατο (8/12)
Σοσό- Λιλ
Ρεν- Μπρέστ
Τρουά- Νις
Μονπελιέ- Αζαξιό
Νανσί- Βαλενσιέν
Παρί Σεν Ζερμνέν- Εβιάν

Κυριακή (9/12)
Μαρσέιγ- Λοριάν
Ρεμς- Μπορντό
Σεντ Ετιέν- Λιόν


Η επόμενη αγωνιστική (17η)
Αζαξιό- Ρεμς
Μπαστιά- Μαρσέιγ
Μπορντό- Σεντ Ετιέν
Εβιάν- Τρουά
Λιλ- Τουλούζ
Λοριάν- Σοσό
Λιόν- Νανσί
Νις- Ρεν
Μπρεστ- Μονπελιέ
Βαλενσιέν- Παρί Σεν Ζερμέν



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: