Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τοροσίδης: «Και στον Ολυμπιακό είχα πίεση»

«Είμαι πανέτοιμος να δεχθώ και την κριτική και την πίεση. Το ίδιο μεγάλη ήταν και στον Ολυμπιακό», τόνισε ο Βασίλης Τοροσίδης στην παρουσίασή του από την Ρόμα.

Τοροσίδης: «Και στον Ολυμπιακό είχα πίεση»

Μάλιστα, όταν ο Έλληνας διεθνής αμυντικός κλήθηκε να απαντήσει εάν τον φοβίζει η πίεση που υπάρχει στη νέα του ομάδα τότε φρόντισε να βάλει με τον τρόπο του, τους ιταλούς δημοσίογράφους στη θέση τους…

«Πίεση; Ποια πίεση; Προέρχομαι από ένα περιβάλλον που έχει μεγάλη πίεση. Και εδώ νομίζω ότι συμβαίνει το ίδιο. Οι οπαδοί περιμένουν πολλά από την ομάδα», ανέφερε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Είναι νωρίς να μπορεί να κρίνει κάποιος την απόδοσή μου. Είμαι έτοιμος να κάνω οποτεδήποτε την αυτοκριτική μου», ανέφερε –αρχικά- ο Τοροσίδης και συνέχισε:

«Όλοι στην ομάδα με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες και μεγάλη ιστορία», τόνισε για τις πρώτες του ημέρες στην Ιταλία.

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει για τη βαθμολογική θέση της Ρόμα.

«Νομίζω ότι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες με πλούσιο ταλέντο και η 8η θέση που βρίσκεται την αδικούν. Εγώ θα προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Και στην προηγούμενη ομάδα μου η πίεση ήταν πολύ μεγάλη από τους οπαδούς. Άρα είμαι πανέτοιμος να ανταποκριθώ στην πίεση που θα υπάρχει αλλά και στη κριτική. Ίσα ίσα που εάν υπάρξουν αποδοκιμασίες τότε θα έχω λόγο να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο», κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: