Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Κλωναρίδη… με ψαλίδι!

Η ΑΕΚ θα ήθελε να κάνει μια ακόμα μεταγραφή. Κι όλοι ξέρουν ποιος είναι ο στόχος. Μόνη περίπτωση όμως να προχωρήσει η υπόθεση Κλωναρίδη μοιάζει το να γίνει… ψαλίδι στις απαιτήσεις της Λιλ.

Κλωναρίδη… με ψαλίδι
Είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η συμβολή των μεταγραφών που έκανε η ΑΕΚ στη μεταμόρφωση της εικόνας της.

Ήδη εξάλλου οι Πετρόπουλος, Μητρόπουλος και Τσουμάγκας είναι βασικοί και ο Καραλής στις πρώτες επιλογές του Έβαλντ Λίνεν. Γι’ αυτό και η «Ένωση» δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ακόμα κίνηση που θα ενίσχυε επιπλέον την ομάδα.

Το… κακό όμως είναι ότι εξακολουθεί να λέει «όχι» η Λιλ στο αίτημα να κατεβάσει τις απαιτήσεις της για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Μπορεί λοιπόν στην ΠΑΕ να περιμένουν λεφτά από την πώληση του Σορεντίνο (περίπου 450.000 υπολογίζονται) ωστόσο οι 92.000 ευρώ που συνεχίζουν να ζητούν «ακατέβατα» οι Γάλλοι για να παραχωρήσουν δανεικό τον νεαρό μοιάζουν υπερβολικά για έναν παίκτη που θα παίξει σε δέκα παιχνίδια.

Όχι μόνο στη διοίκηση, αλλά και στον Λίνεν. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Γερμανός θα προτιμούσε το συγκεκριμένο ποσό να δοθεί για έναν παίκτη που θα μείνει και μετά το καλοκαίρι -αλλά και το ότι δεν δείχνει να καίγεται πλέον για την απόκτηση ακραίου μετά την εξαιρετική εφαρμογή του ρόμβου στο σύστημα της ομάδας- ο δανεισμός του Κλωναρίδη μοιάζει δύσκολος.

Δεν θα πρέπει να θεωρείται και απίθανος ωστόσο, αν η ύστατη προσπάθεια που δεδομένα θα γίνει για να κατέβουν οι απαιτήσεις της Λιλ (σε ένα ποσό κοντά στις 50.000) έχει μεγαλύτερη επιτυχία από τις προηγούμενες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: