Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΟ στα... κουτουρού, ΠΑΟΚ με λίγο προπονητή!!

Ο Γιώργος Μύρτσος τα χώνει άγρια στον Δώνη για την εικόνα του ΠΑΟΚ και σχολιάζει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, με το δικό του, μοναδικό τρόπο. Απολαύστε τον... Στον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι υπάρχει πρόβλημα τακτικής, συστήματος και σχεδιασμού. Δεν έπρεπε να χάσει απ' την Ξάνθη για να καταλάβουμε τι παίζεται στην Τούμπα.
Ο Δώνης έχει απογοητεύσει. Είναι λίγος να διαχειριστεί καταστάσεις μεγάλων ομάδων. Η παρουσία του σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αυτό έδειξε. Έχει μεγάλες ευθύνες. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το έμψυχο υλικό που διαθέτει είναι φτωχό. Μια χαρά είναι το ρόστερ! Απλά η ομάδα είναι εντελώς αδούλευτη!
Έχει μεγάλο επενδυτή, όχι μεγάλο προπονητή
Είναι δυνατόν μετά το ματς με την Καλλιθέα να βγαίνεις και να λες ότι οι παίκτες ήταν κουρασμένοι και να μη βάζεις μέσα να το πάρει η δεύτερη ομάδα; Αυτό είναι απαράδεκτο!
Υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μεγάλο επενδυτή (Σαββίδης), αλλά θέλει και μεγάλο προπονητή. Σίγουρα ο Δώνης δεν είναι τέτοιος... Ενώ έχει ποιοτικούς παίκτες, η ομάδα δεν έχει δείξει την ανάλογη ποιότητα στα μέχρι τώρα παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Ομάδα μοντέλο, την κάνανε...
Όσο για τον Παναθηναϊκό, στο Περιστέρι απλά κέρδισαν οι φανέλες, χωρίς να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο. Είναι η βαριά η πράσινη φανέλα και κάποια ματς θα τα πάρει και έτσι.
Τώρα θα ξεχάσουν τι έγινε χθες και θα κάνουν όνειρα. Την προηγούμενη ημέρα τα αποδυτήρια ήταν μπουρδέλο, αλλά σήμερα... χαράς πανηγύρια! Στα κουτουρού πάει η ομάδα.
Έτσι είμαστε στην Ελλάδα. Με μια νίκη τα ξεχνάμε όλα, με την επόμενη σφαλιάρα τα θυμόμαστε. Το έχω ξαναπεί. Είμαστε έθνος πανηγυρτζήδων. Πάμε στα κουτουρού, μαζί και δεν τρέχει τίποτα. Γίναμε κράτος με κατοίκους που ξεχνάμε εύκολα. Έτσι όμως δεν μπορείς να έχεις ούτε παρόν, ούτε μέλλον...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: