Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Καναλάρχης ο Ιβάν!

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ θέλει να επενδύσει στο χώρο των ελληνικών media και ετοιμάζει κίνηση για την εξαγορά της ET3 και της TV MAKEΔΟΝΙΑ. Ο sportdog έχει όλο το ρεπορτάζ!
Ο ομογενής επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την εξαγορά της ΕΤ3, σε περίπτωση που προχωρήσει η αποκρατικοποίησή της, ενώ παρακολουθεί και την TV Mακεδονία (ανήκει στον όμιλο Κυριακού του ΑΝΤ1).
Ο Σαββίδης φέρεται να εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την εξαγορά τηλεοπτικής συχνότητας πανελλήνιας εμβέλειας στον Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος φαίνεται να έχει περιγράψει λεπτομερώς στον Σαββίδη την κατάσταση που επικρατεί στα media. Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, είναι πολύ πιθανόν ο Ιβάν να καταθέσει άμεσα επίσημη πρόταση για εξαγορά είτε του 100% του Μακεδονία είτε του 50%, ενώ ενδιαφέρεται για την ΕΤ3.
Συνάμα, μετά την "αποτυχημένη" απόπειρα του Νίκου Χατζηνικολάου -και τη σχετική διάψευση από τον ίδιο- να περιέλθει στα χέρια του το κανάλι 902 του ΚΚΕ, ήρθε και η πληροφορία για σχετικές κινήσεις από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Ο ιδιοκτήτης του zougla.gr είχε ραντεβού με την Αλέκα Παπαρήγα όπου -σύμφωνα με όσα διέρρευσαν- εκδήλωσε το ενδιαφέρον του όχι μόνο για το κανάλι του ΚΚΕ αλλά και για τον 902 FM! Οι διαρροές για τις κινήσεις Τριανταφυλλόπουλου γίνονται σε μια περίοδο που τα πράγματα με το πρώην ΒiΒ -που μετονομάστηκε σε ZOOM και θα μετεξελιχθεί σε zougla TV- δεν πάνε καλά…
Οσο για τον Χατζηνικολάου; Επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην τηλεόραση -με δικό του όμως κανάλι- και συνεχίζει τις επαφές για απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας και μάλιστα πανελλαδικής εμβέλειας. Στις τελευταίες κινήσεις του εκδότη της "Real News" εντάσσεται και η συνάντηση που είχε το τελευταίο διάστημα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά την οποία εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση-εξαγορά του καναλιού της Βουλής!
Τέλος, ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, ξεκινά ένα καινούργιο τηλεοπτικό ταξίδι στο κανάλι ΕΓΝΑΤΙΑ TV. Ερωτήματα δημιουργεί αυτή η συνεργασία όσο αφορά τις εξελίξεις για το κανάλι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ZOOM.
Ως γνωστον στο νέο πρόγραμμα του ΖΟΟΜ μέσα από την ενότητα GR TV θα παρουσίαζε και ο Κώστας Χαρδαβέλλας την εκπομπή του "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" από τον Ιανουάριο μαζί με το υπόλοιπο νέο πρόγραμμα του σταθμού όπως μας ενημέρωναν τα σχετικά trailers . Ο Ιανουάριος φτάνει σχεδόν στο τέλος του και ακόμα δεν υπάρχουν νεότερα και πληροφορίες για το ποτέ θα βγει στον …αέρα το νέο πρόγραμμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: