Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

«Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ και έδειξε πως δε χάνει με τίποτα την πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου.

«Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Έτσι, στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, ικανοποιημένοι από την ατμόσφαιρα και τη συμπαράσταση του κόσμου, εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ευχαρίστησαν τους φίλους τους, περιμένοντας και ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Με μία σπουδαία νίκη της ομάδας μας, που ήρθε παρά τις αντίξοες συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί από τους τραυματισμούς των τελευταίων ημερών και, ύστερα από την τεράστια προσπάθεια παικτών-προπονητών και, φυσικά, με την ώθηση του κόσμου του ΠΑΟΚ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που στήριξαν την ομάδα, δημιουργώντας μία τόσο ‘θερμή’ ατμόσφαιρα, αλλά και για το γεγονός ότι, σκεπτόμενοι λογικά και προασπίζοντας τα συμφέροντα της ομάδας, απέσυραν ένα πανό, όπως τους είχε ζητηθεί. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: