Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Έβαλε την… πινελιά του ο Σταματόπουλος»

Έντονα παράπονα για την τεχνική ποινή που χρεώθηκε από τον κ. Σταματόπουλο, δευτερόλεπτα πριν το τέλος, είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ.

Μπαρτζώκας: «Έβαλε την… πινελιά του ο Σταματόπουλος»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς. Πίστεψαν στη νίκη και έμειναν στο πλάνο τους. Εμείς κάπως έτσι θα χάναμε το αήττητο φέτος αν το χάναμε. Είχαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε έξι μέρες. Πάτρα, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε εκτός τον Λο, τον Πάουελ, τον Μαυροειδή, τραυματίστηκε χθες ο Κατσίβελης και σήμερα ο Μάντζαρης. Στην αρχή του αγώνα φορτώθηκαν οι ψηλοί μας με φάουλ και άλλαξε το πλάνο μας στο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλη ευθύνη που χάσαμε και φυσικά δώσαμε το δικαίωμα στον κύριο Σταματόπουλο να βάλει την πινελιά του. Εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα ως το τέλος. Ο διαιτητής δε δίνει ποτέ τεχνική ποινή όταν ζητάς αντιαθλητικό φάουλ το οποίο φυσικά και ήταν. Αυτή είναι η άποψή μου, αν έχετε αντίθετη άποψη γράψτε τη. Έδωσα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής στα 10’’ και όταν διαμαρτύρεσαι για καθαρό αντιαθλητικό φάουλ δε δίνει τεχνική ποινή. Και ο κύριος Μαρκόπουλος ήταν τρία μέτρα μέσα στο γήπεδο αλλά δεν πήρε τεχνική ποινή. Ο γιατρός μας είπε ότι δεν μπορεί να παίξει στο παιχνίδι ο Βαγγέλης, θα κάνει μαγνητική και θα δούμε».

Από τη μεριά του ο Κώστας Σλούκας είπε: «Είναι μια πολύ κακή ήττα. Υπήρχαν πολλές δικαιολογίες και προστέθηκε μια ακόμα με τον τραυματισμό του Μάντζαρη, αλλά πρέπει να κερδίσουμε τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε μέλη μιας τεράστιας ομάδας και πρέπει να κάνουμε το χρέος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: