Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Το πιστέψαμε μετά τον Παναθηναϊκό»

Η ήττα στις… λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό ήταν αυτή που πείσμωσε αρκετά του παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Μαρκόπουλος: «Το πιστέψαμε μετά τον Παναθηναϊκό»

«Συγχαρητήρια στον κόσμο για την καυτή ατμόσφαιρα. Βοήθησε τους παίκτες για τη νίκη. Είχαμε συγκέντρωση σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Μείναμε συγκεντρωμένοι ακόμη και όταν φάνηκε ότι το παιχνίδι δεν πηγαίνει και βρίσκαμε τρόπους να διορθώνουμε την άμυνα και την επίθεση. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μέχρι τώρα πορεία του. Αυτή η νίκη είναι σπουδαία. Το πιο σπουδαίο είναι να δούμε στο τέλος που θα είμαστε», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Για το που κρίθηκε το ματς: «Ο Ολυμπιακός παίζει σκληρή άμυνα και κάνει πολύ καλό φαστ μπρέικ. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα. Εμείς δεν του δώσαμε δικαίωμα να κάνει αυτά που μπορεί, πήγαμε το ματς κοντά στο καλάθι και δεν δώσαμε ευκαιρία να μας επιτεθεί σε ανοικτή άμυνα».

Για το τι είχε σήμερα ο ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Άλλο όταν παίζεις στην έδρα σου και άλλο εκτός έδρας. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες πίστεψαν ότι μπορούν να κοιτάνε στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Πολλές φορές πρέπει να σου πηγαίνει και το παιχνίδι. Παίζει ρόλο και η τύχη, αλλά το θέμα είναι ότι σήμερα είχαμε μεγάλη διάρκεια. Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, και θέλουμε να το δείχνουμε σε κάθε ματς. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές, προσπαθούν και βέβαια παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Η νίκη, όμως, είναι σαν να μην υπάρχει. Η ομάδα πρέπει να πάει ως το τέλος και να προσπαθεί να κερδίζει όλα τα ματς».

Για τον ΜακΓκραθ που αγωνίστηκε σε όλο το ματς: «Ήταν πάρα πολύ καλός, είχε καθαρό μυαλό, Ίσως να ήταν πιο εύστοχος στο τέλος αν μπορούσαμε να τον ξεκουράσουμε λίγο».

Για το κενό του Χάτσερ: «Η ομάδα αυτή είναι και με αυτούς τους παίκτες θα προχωρήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: