Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Παντελίδης: «Μπορούμε να ανέβουμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάββας Παντελίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και για το αν μπορεί να ανέβει η ομάδα του στη Σούπερ Λιγκ.


Για την εικόνα που έχει από τη νέα του ομάδα και για τον αν προσαρμόστηκε:

«Ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί πλήρως, η εικόνα της ομάδας είναι καλή».

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Αυτό που θεωρώ εγώ πολύ σημαντικό είναι ότι πετύχαμε τρία γκολ σε μια ομάδα που είχε δεχτεί μόλις οχτώ. Φαινόταν από το ξεκίνημα ότι δύσκολα θα έρθει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης για την ομάδα μου. Τα παιδιά μπήκαν μέσα με μεγάλη διάθεση και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Όταν βάλαμε το πρώτο γκολ ήταν σχεδόν βέβαιο και με τη βοήθεια του κόσμου ότι δύσκολα θα έφευγε από τα χέρια μας η νίκη. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και αλλά γκολ. Όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα πιστεύουν πολύ σ? αυτήν».

Για το αν η ομάδα του μπορεί να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ:

«Αν σταθεροποιήσουμε τη χθεσινή απόδοσή μας, ναι. Οι προηγούμενοι προπονητές είχαν προβλήματα που εγώ δεν έχω. Έχω την πολυτέλεια να έχω περισσοτέρους παίκτες στη διάθεσή μου. Αν σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας μπορούμε να ανέβουμε».

Για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο Πρωτάθλημα:

«Αυτή είναι η διαφορά με πέρσι. Υπάρχουν πολλές ομάδες με δυναμική και όλοι χάνουν βαθμούς. Όποιος είναι πιο σταθερός θα τα καταφέρει. Θα υπάρξουν πάντως πολλά σκαμπανεβάσματα».

Για την πρώην ομάδα του τον Πανθρακικό και αν υπάρχει παράπονο που δεν βρίσκεται μαζί της στη Σούπερ Λιγκ:

«Τα παιδιά φέτος και πέρσι είναι δικές μου επιλογές. Πάντα υπάρχει παράπονο. Είμαι χαρούμενος όμως γιατί ήταν δικές μου επιλογές και η δουλειά μου δεν πήγε χαμένη».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: